Our Blog

0
Het initiatief van Lichtjesavond Groesbeek om op kerstavond op elk graf een kaarsje te plaatsen heeft ook Canada bereikt en naast de vele Nederlandse sponsoren zijn er ook Canadese bedrijven en initiatiefnemers om er voor te zorgen dat in de komende jaren de kaarsjes blijven branden.  

Zo heeft het Canadese bedrijf ‘Edmonton Area Control Centre NAV Canada’ de mogelijkheid gegeven aan hun werknemers om een kaarsje op een graf te sponsoren. Middels een grote banner in het hart van het bedrijf, de kantine, hebben medewerkers hun naam geschreven en zijn ze verbonden aan een of zelfs meerdere graven van hun jonge landgenoten. Dat er zoveel respons op kwam, dat nu op bijna elk graf  een kaarsje kan branden, heeft het bedrijf verbaasd.

Kijk hier de uitzending van CTV News Edmonton Canada

Fundraising

De Canadese Veteraan, Peter Marwick uit Cold Lake, heeft het initiatief genomen om een  ‘Candles for Holland’ fundraising via Facebook op te starten. Aangezien hij graag mee wil helpen om de lichtjes te laten branden voor onze bevrijders.

 

 

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *