Our Blog

0

De kaarsjes met stormdeksels zijn gearriveerd!

De dozen vol kaarsjes met stormdeksels zijn zojuist geleverd. Zodat we op kerstavond elk graf met een kaarsje kunnen verlichten.

Vele vrijwilligers zullen de kaarsjes onder leiding van Bart Boone verdelen over de plots. Door de speciale stormdeksels kunnen we maar liefst 48 uur lang van de mooi verlichte begraafplaats genieten.

0

Dankzij de bijdragen van de sponsoren en donateurs is het gelukt om de Lichtjes in 2017 te laten branden. Ook dit jaar kunnen wij weer op veel steun rekenen.
 (meer…)

0
Het initiatief van Lichtjesavond Groesbeek om op kerstavond op elk graf een kaarsje te plaatsen heeft ook Canada bereikt en naast de vele Nederlandse sponsoren zijn er ook Canadese bedrijven en initiatiefnemers om er voor te zorgen dat in de komende jaren de kaarsjes blijven branden.   (meer…)
0

Via deze pagina houden we u op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent het plaatsen van de 2619 kaarsjes bij de graven van de Canadese Begraafplaats in Groesbeek, op kerstavond 2018 en de jaren die volgen. Opdat wij hen nooit vergeten!  (meer…)

0

Regelmatig vergaderen we met het bestuur om alle puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten
 (meer…)